Effektiv ört mot pollenallergi

Pollenallergi

Slipp kliande ögon och rinnande näsa i vår med hjälp av Perillaört. Örten är effektiv, snabbverkande och ger inga biverkningar som trötthet.

När våren äntligen är här kommer pollenallergin ofta som ett brev på posten. Och det är inte alltid vanliga allergitabletter ger den effekt vi önskar. Då är Perillaört ett bra alternativ.

Perillaörten kommer från Kina där den använts i århundraden mot bland annat pollenallergi. Den är släkt med mynta och innehåller antioxidanter som bryter ned fria radikaler, bland annat bioflavonoider, antocyaniner och fenoler. Bioflavonoider har dessutom en antiinflammatorisk effekt.

Du kan köpa Perillaört på hälsokosten eller beställa på nätet. Den finns i form av droppar, sugtabletter, tuggummi eller som kapslar.

Därför blir du allergisk
Du kan bli allergisk av flera anledningar. Här är några exempel:

Du har matsmältningsproblem:
Många obalanser i kroppen, som allergier, beror på en nedsatt förmåga att smälta maten. Genom att balansera din matsmältning stödjer du immunförsvaret, förebygger sjukdomar och tar lättare upp näring vilket i förlängningen kan minska eller bota dina allergier.

Du har utmattade binjurar:
Binjurarna producerar bland annat kortisol som är ett antiinflammatoriskt hormon som hjälper kroppen att hantera stress och förhindra allergiska reaktioner i kroppen. Om dina binjurar är utmattade producerar de för lite kortisol och du får ett försämrat skydd mot allergier. Stötta dina binjurar och förbättra skyddet.

Du har inflammationer i kroppen:
Forskning visar att allt fler kroniska hälsoproblem, som allergier, har ett samband med inflammation. Läs näringsterapeuten Madeleine Marcus blogginlägg om hur du kan minska dina inflammationer.

Pay it Forward
Hjälpte det här inlägget dig? Dela det gärna så att fler kan få hälsan tillbaka.

You may also like...